• Al uw gegevens, data en eigendommen in onze veilige handen!
  • Bedrijven
  • Particulieren
  • Zoek niet verder

Overal uw camerabeelden live bekijken.

Ervaar de preventieve werking van camera's!

Iedereen heeft een telefoon of een tablet, bijna niemand kan meer zonder. Door alle nieuwe ontwikkelingen is er ook de mogelijkheid om optimaal gebruik te maken van deze toestellen voor het beveiligen van uw huis of bedrijf. De bandbreedte en de techniek kan u ook de mogelijkheid bieden om overal waar u ook maar bent een verbinding te kunnen maken met het internet via  4G of WiFi als voorbeeld kan u

dus ook verbinding maken met uw bewakingcameras’s of uw harddisk recorder. 

Een camerabewaking systeem met een of meerdere bewakingcamera's welke aangesloten zijn op het internet maken het mogelijk dat u altijd en
overal live kan meekijken. De APP leveren we gratis op al onze systemen waar u live mee kijkt of zelfs beelden terug kunt kijken uit het verleden. 

EEN GREEP UIT ONS ASSORTIMENT

ONZE WERKWIJZE

Om u volledig tot dienst te zijn werken wij met de volgende stappen:

Wij komen bij u langs voor een persoonlijk installatie advies op maat.
Wij maken een offerte met al de besproken wensen op maat inclusief het beveiligingsplan en de bijbehorende documentatie.
Installeren van het gekozen systeem door onze gespecialiseerde installateurs. Wij gaan pas weg als alles naar 100% tevredenheid werkt.

Binnenkort komt ook onze webshop online!

Heeft u interesse in onze producten of gewoon een vraag

Neem contact met ons op!

Elk pand is anders en is afhankelijk van eisende partijen en eigen wensen. Hierdoor is een goede beveiliging slechts mogelijk na een bezoek ter plaatse. Na een bezoek kunnen wij u een goed beveiligingsplan doen toekomen incl. de bijbehorende documentatie. Dus bel voor een afspraak 0162-727233 of vul het contactformulier in.