Alarmsystemen draadloos

Betrouwbaar en onzichtbaar UPC beveiliging systeem, volgens huidige strenge regels.

Van Heck Beveiligingen levert uiteraard ook draadloze systemen. Door de samenwerking met Van Bragt beveiliging voorzien we deze net als de bedrade systemen van een NCP keurmerk. Door juiste installatie en kwaliteit te leveren is een draadloos systeem even betrouwbaar als een systeem voorzien van bekabeling. De aanschafprijs van de apparatuur is hoger als een conventioneel systeem, echter de installatiekosten zijn beduidend lager waardoor per saldo de aankoopprijs van een volledig geïnstalleerd systeem niet veel hoger zal uitvallen.
Het voordeel van een draadloos systeem is het gebruik van rookmelders welke zonder het aanbrengen van bekabeling keurig kunnen worden gemonteerd op plaatsen tegen het plafond. Tevens bestaat de mogelijkheid om door middel van draadloze handzenders en / of telefoon diverse andere apparatuur te schakelen zoals camera’s, verlichting, stil overval alarm, en in-luister mogelijkheden.
Dit UTC systeem leveren we al vele jaren, is een hybride systeem en kan worden gekoppeld aan de meldkamer via de nieuwste communicatietechnieken waarbij certificering mogelijk is. De draadloze detectors verschillen qua uiterlijk niet veel met bedrade sensoren. Draadloze componenten zijn er diversen namelijk detectoren, brandmelders, deursensoren, handmelders en uitbreidingen voor het schakelen van diverse andere apparatuur.

Wij bieden u een betrouwbaar adres voor al uw beveiligingsoplossingen!

Neem contact met ons op voor een afspraak