Kluizen

Iedereen heeft waardevolle spullen die op een veilige manier opgeborgen moeten worden. Al bent u nog zo goed verzekerd tegen diefstal of brand: veel
zaken zijn onvervangbaar. Denk maar aan diverse bedrijfsgegevens, verzekeringspolissen of persoonlijke eigendommen zoals uw trouwakte of foto’s. Kluizen in combinatie met een elektronisch alarmsysteem Van Bragt Beveiliging biedt u de gewenste zekerheid.
De juiste keuze :
Kluizen zijn er in vele soorten en maten. Met sleutelsloten, elektronische cijfersloten en mechanische cijfersloten. Het is belangrijk u af te vragen welke bescherming de kluis moet bieden.
1 Tegen brand?
2 Tegen inbraak?
3 Tegen brand en inbraak?
4 En wat wilt u opbergen?
5 Geld?
6 Documenten?
7 Magnetische overdragers?
8 Sleutels?
9 Wapens?
Voor iedere toepassing bestaat er een specifieke kluis.

Het assortiment

Archiefkasten
Deze archiefkasten bieden niet alleen een eerste bescherming tegen brand (DIN4102), maar ook ongenode gasten hebben de nodige problemen om binnen te komen. De archiefkasten bieden bescherming tegen brand en inbraak. Ze zijn leverbaar in vrijwel iedere RAL-kleur en hebben diverse accessoires beschikbaar, zoals legborden, uitrekbare hangmapframes, binnenvakken en lades. Brandwerende safes en ladekasten

Een brandwerende safe of ladekast biedt bescherming aan documenten bij brand. De temperatuur binnen in de safe of kast loopt niet op boven de temperatuur van ca. 175°C, de temperatuur waarbij papier schade oploopt. Brandwerende safes zijn leverbaar in diverse maten met een geteste bescherming van 1 of 2 uur.
Inbraakwerende kluizen
Inbraakwerende kluizen beschermen hun inhoud tegen aanvallen van buitenaf. Naar mate de inbraakwerendheid van een kluis toeneemt, wordt de indicatie waardeberging hoger. Kluizen die gebouwd zijn naar NCP – safe 1 t/m NCP – safe 4 en geteste kluizen met securitylevel 1 of 2 (EN 14 450) worden vaak gebruikt voor privé-doeleinden. Wilt u uw (zakelijk) eigendommen nog beter beschermen, kies dan één van onze kluizen die getest zijn volgens de Europese norm EN 1143-1, van Euroklasse 0 t/m Euroklasse VI.

Brand- en inbraakwerende Eurosafes
Is er behoefte aan bescherming tegen zowel brand als inbraak, dan is er ruime keuze in geteste brand- en inbraakwerende Eurosafes. De brandwerendheid is 1 of 2 uur en deze kluizen zijn getest volgende de Europese norm EN 1143-1, van Euroklasse 0 t/m Eurklaase VI.

Datasafes
Magnetische informatiedragers zijn niet allen gevoelig voor wat hogere temperaturen (een CD-rom kan al beschadigd raken bij een temperatuur van ca. 52°C) maar ook voor stof, vocht, roet, etc. Een datasafe biedt bescherming tegen deze negatieve factoren. datasafes zijn leverbaar met brandwerendheidstesten van 1 of 2 uur en een inbraakwerende bescherming oplopend tot Euroklasse II.

Afstortkluizen
Voor een verantwoorde en gecontroleerde geldstroom binnen gelegenheden waar contant geld omgaat (zoals detailhandel, horeca, recreatie, etc.) zijn er diverse afstortkluizen beschikbaar. Van simpele lichte cashbox voor onder de toonbank tot zware afstortkluizen volgens EN 1143-2, Euroklasse IV.

Wij bieden u een betrouwbaar adres voor al uw beveiligingsoplossingen!

Neem contact met ons op voor een afspraak