Toegangscontrole

Toegang verlenen via intercom, RFID of vingerscan:
Indien u toegang tot bepaalde ruimtes of delen van uw bedrijf wil beperken tot alleen medewerkers met voldoende autorisatie is toegangscontrole het middel bij uitstek. Toegangscontrole kan al erg éénvoudig toegepast worden door middel van een code bediendeel of intercom voor een enkele deur waardoor toegang voor onbevoegden niet mogelijk is. Erg actueel is momenteel de toegang te controleren bij horeca en kinderdagverblijven. Hiervoor hebben een eenvoudige oplossing waarbij het mogelijk is d.m.v. code of vingerscan de toegang te verlenen tot een ruimte.

Eenvoudig toegang verlenen via intercom
Een intercom al dan niet voorzien van een camera kan bij een beperkt aantal deuren ook goed worden toegepast. Op deze wijze wordt door een medewerker op afstand na verificatie (beeld en / of geluid) de toegang verleend. Wij hebben intercomsystemen welke ook gekoppeld kunnen worden aan een camerasysteem waardoor de deur via een APP is te bedienen vanuit elke locatie.

Eenvoudig toegang verlenen via Smart-Lock
Toegang verlenen via vingerscan of RFID is via het smart-lock systeem een ideale situatie voor alle typen deuren waarbij het gehele deurbeslag wordt vervangen waardoor geen breek noodzakelijk is. Omdat er vele verschillende afmetingen zijn betreft deurbeslag, kunt u het best contact met ons opnemen betreft het juiste model met de juiste afmetingen.

Volledige controle over alle toegangen
Indien er veel in en uitgangen dienen te worden bewaakt waar veel personen in en uit gaan is een geautomatiseerd systeem de ideale oplossing. Hierbij wordt elke te bewaken deur voorzien van een proximity of vingerlezer, en in combinatie met software kunt u de toegangen beheren. Indien u op zoek bent naar een volledig toegangscontrole systeem met volledig geautomatiseerd systeem. Toegang via uw alarmsysteem hoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Wij bieden u een betrouwbaar adres voor al uw beveiligingsoplossingen!

Neem contact met ons op voor een afspraak