Alarmsystemen

Huidige strenge regelgeving.
De toegepaste alarmpanelen van UTC zijn toepasbaar voor particulieren en bedrijven. Als erkend beveiligingsbedrijf zijn alle gebruikte alarmpanelen uiteraard voorzien van een certificaat. Alle series zijn voorzien van vele programmeerfuncties waardoor deze in alle situaties voldoen. Standaard zijn deze panelen voorzien van:
- Toetsenbord verlichting.
- Vele mogelijkheden doormelding via GSM/ GPRS / TCP/IP / analoog.
- Grote capaciteit accu. - Deelschakelingen met vele partitie mogelijkheden, voor een eenvoudige bediening.
- Bedieningsgemak door middel van een toets bediening en elektronische sleutel.
- Detectie voorzien van camera’s waardoor direct beelden worden verzonden naar de meldkamer.
- Draadloze uitbreidingen.
- Vele toegangscontrolemogelijkheden.
- Mogelijkheden betreft bediening via een gebruiksvriendelijke APP (IOS en Android).

Fraai vormgegeven Optex of Aritech detectoren beschikken met hun welgevormd uiterlijk over de meest aantrekkelijke behuizingen binnen de beveiligingswereld. Omdat ze uitermate geschikt zijn voor zowel woonhuizen als bedrijven, zorgen ze voor een perfecte beveiliging voor mensen die vinden dat hun eigendom, ook met beveiliging, er goed uit moet zien. Onze detectoren hebben zowel innerlijk als uiterlijk verbluffende kwaliteiten. Uiteraard zijn alle toegepaste componenten voorzien
van een keurmerk. De kwaliteit en de locatie van de toegepaste detectoren bepaald in grote mate de betrouwbaarheid van een inbraak installatie, door het grote assortiment detectoren waaruit wij kunnen kiezen is voor elke situatie een juiste te vinden. Hierdoor is de kans op een nodeloos alarm tot een minimum beperkt.

Wij bieden u een betrouwbaar adres voor al uw beveiligingsoplossingen!

Neem contact met ons op voor een afspraak