Bedrijven

  • Demo Image

Alarmsystemen en camerabewaking is hoognodig in deze tijd, criminelen worden steeds sluwer. Veel bedrijven hebben wel camerabewaking maar veel systemen zijn verouderd of laten aan kwaliteit te wensen over en dit is te zien bij het terugkijken van de beelden.

Zichtbare camera’s hebben ook een preventieve werking zodat het afschrikt om ongewenst bij uw pand te komen. Niet alleen camera’s en alarmsystemen helpen mensen met slechte bedoelingen buiten te houden, wij kunnen ook mistgeneratoren installeren voor als de ongenode gast toch binnen weet te komen. Binnen enkele seconden staat de ruimte in de mist en is er niets meer te zien.

Wij bieden ook een onderhoudscontract aan bij elke installatie. Bij een bedrijfspand is een periodiek onderhoud van uw systeem heel erg belangrijk. Storingen en vals alarm kost u onnodig geld en is funest voor de organisatie. Het systeem wordt dagelijks gebruikt daarom adviseren wij bij installatie altijd een onderhoudscontract af te sluiten. Ook bij het gebruik van kwalitatieve apparatuur en een goede installatie, zijn storingen niet altijd te voorkomen.

Neem nu contact met ons op voor een afspraak ter plaatse. Bel 06 21 45 23 47 of vul het onderstaande contactformulier in.

Wij bieden u een betrouwbaar adres voor al uw beveiligingsoplossingen!

Neem contact met ons op voor een afspraak